Lag tjenester med nøkkelord

Selv om SMS er et nokså enkelt medium, kan man skape avanserte løsninger. Ved bruk av nøkkelord og kodeord kan man drive større tjenester igjennom SMS.

Som administrator velger du et nøkkelord som passer og sender det inn til oss for registrering. Du vil få beskjed på SMS når nøkkelordet er klar til bruk. Så kan du sette opp regler med ulike kodeord. Da vil dine kunder kunne sende inn meldinger for ulike tjenester. Her setter kun fantasien grenser. I eksempelene på bildene fremkommer det hvordan KeySMS kan benyttes til å sette opp komplekse operasjoner. Dersom du ønsker kan du kombinere nøkkelordet med en callback-funksjon på ditt nettsted for å gjennomføre endringer der. I dette tilfellet vil telefonnummeret, nøkkelordet og meldingen bli postet til siden slik at du kan jobbe videre med informasjonen på ditt nettsted.

SMS med nøkkelord åpner for at du kan lage dynamiske lister til markedsføring. Du kan styre brukere fra ulike kanaler inn i ulike lister, for så å rette deg direkte mot disse.

Se våre bruksområder for SMS for mer om hva du kan bruke nøkkelord til.

Skal du ofte sende samme budskap til flere personer? Les videre om skreddersøm av SMS maler.