Funksjoner i KeySMS

Da vi skulle sette oss ned for å modernisere og oppdatere KeySMS, tenkte vi nøye igjennom hvilke funksjoner som var viktigst for våre brukere. Vi ville sette nøkkelfunksjonene i fokus for å gjøre produktet så effektivt som mulig.

Send SMS til grupper

I KeySMS kan du lett kommunisere med en gruppe av dine kontakter. Enten det er alle ansatte, et team eller ledergruppen - sender du enkelt ut SMS på samme måte som til enkeltpersoner. Med ett trykk kan du effektivt kommunisere med alt fra 10 til 10 000 mennesker. Det er kraftig effektivisering Les mer om gruppe SMS.

Velg egne avsendere

Når du henvender deg på vegne av en bedrift, kan det se uprofesjonelt ut å få melding fra et vanlig mobilnummer. Har du fått en SMS der avsenderen var navnet på en bedrift? Dette er tekstbaserte avsendere. Med KeySMS kan du enkelt og fort få ditt firmanavn som avsender. Les mer om egendefinerte avsendere på SMS.

Enkelt importer din adressebok

Du har nok allerede en adressebok, og firmaet ditt har nok allerede en kundebase. Disse kan du enkelt legge inn i KeySMS. Vi støtter mange ulike formater av kontaktlister, Excel-ark eller rene tekstfiler. Du kan også importere kontakter rett inn i en gruppe, på den måten kan du lett segmentere din adressebok i KeySMS. Les mer om import av kontakter fra Excel / Text.

Send SMS til bestemt tid

Du vil bli ferdig med dagens oppgaver fortest mulig. Selv om du skal gi en beskjed kl 18 trenger det ikke være nødvendig å måtte være på nett akkurat der og da. Med KeySMS kan du sende ferdig dine meldinger dager, uker og måneder i forkant. Les mer om tidsstyrt SMS.

Send repeterende SMS

Ofte sender man de samme meldingene til samme tidspunkt hver dag, uke eller måned. I KeySMS kan du enkelt automatisere dette. Når du har skrevet meldingen din, trykker du på datovelgeren, for så å velge hvor ofte du vil sende ut denne meldingen. Les mer om repeterende SMS.